बाय डार्लिंग Bye Darling Lyrics in Hindi - KD

Bye Darling Lyrics in Hindi song is an awesome Haryanvi language song starring KD, Sagar Pop, and Fiza Choudhary, sung by KD Desi Rock. Bye Darling Lyrics बाय डार्लिंग are written by himself KD Desi Rock while the music has been created by Ghanu Music. Bye Darling music video has directed by Deepak Taggar.

Bye Darling Lyrics in Hindi, in Hindi, Lyrics in Hindi, KD, Haryanvi Songs Lyrics
  • Song: Bye Darling बाय डार्लिंग
  • Singer: KD Desi Rock
  • Music: Ghanu Music
  • Lyrics: KD

बाय डार्लिंग Bye Darling Lyrics in Hindi

मेरे यार बोले काले
तेरा फ़ोन बोले
मने कान के लगाया
हेलो कौन बोले

बोली दारु पिके
हो गए कुत्ते फ़ैल रे शराबी
तने दिखया कोनी
तेरी या ज़ाकों बोले

माखा ताली कोन्या जांदी
इन बेवड़ेयां की बात
मने भैया जिसे यार
जो कमाए डार्लिंग

बोली दारु और मेरे में ते
एक छोड़ दे
माखा बाय डार्लिंग
बोली दारु और मेरे में ते
एक छोड़ दे
माखा बाय डार्लिंग
बोली दारु और मेरे में ते
एक छोड़ दे
माखा

हो गयी रे नाराज़ बोली
फ़ोन ज़्यादा कट्टे है
माखा मेरे भैयां गैल
पीन ते क्यों नाते है

हो गयी रे नाराज़ बोली
फ़ोन ज़्यादा कट्टे है
माखा मेरे भैयां गैल
पीन ते क्यों नाते है

3 चीज़ लागे जामा जान ते भी प्यारी मने
हूकन भाईचारा और चाय डार्लिंग

बोली दारु और मेरे में ते
एक छोड़ दे
माखा बाय डार्लिंग
बोली दारु और मेरे में ते
एक छोड़ दे
माखा बाय डार्लिंग
बोली दारु और मेरे में ते
एक छोड़ दे
माखा बाई डार्लिंग

दारु जिसने बनाई उस बन्दे ने सालुत
जिहने चखने की खोज करी साथ में फ्रूट
हरियाणे में जगादरी की मरया करूँ की घूँट
जे पंजाब जाऊं कच्ची दारु करे मने सूट

असली शराबी जाने दारु की क्वालिटी
कौन सी स्वीट और कौन सी ऐ साल्टी
ना बोतलां में काम चले थोक ल्यू बाल्टी
रे सारी रात चलनी है यारां की ये पार्टी

बोली छोड़ देने पीनी मारु
रुक्के मेरी जान
माखा मर जायेंगे ठेकेदार
भूखे मेरी जान

सही बात है!

बोली छोड़ देने पीनी मारु
रुक्के मेरी जान
माखा मर जायेंगे ठेकेदार
भूखे मेरी जान

खुद की कमाई करूँ ठेके पे डोनेट
तेरे बापू के ते पिसे कोनी थाये डार्लिंग

बोली दारु और मेरे में ते
एक छोड़ दे
माखा बाय डार्लिंग
बोली दारु और मेरे में ते
एक छोड़ दे
माखा बाय डार्लिंग
बोली दारु और मेरे में ते
एक छोड़ दे
माखा बाई डार्लिंग

Bye Darling Lyrics in Hindi PDF File - Download


Bye Darling Lyrics in English

Mere yaar bole kaale
Tera phone bole
Manne kaan ke lagaya
Hello kaun bole

Boli daaru peeke
Ho gaye kutte fail re sharabi
Tanne dikhya koni
Teri ya zakon bole

Makha taali konya jaandi
In bewdeyan ki baat
Manne bhaiya jise yaar
Jo kamaaye darling

Boli daaru aur mere mein te
Ek chhod de
Makha bye darling
Boli daaru aur mere mein te
Ek chhod de
Makha bye darling
Boli daaru aur mere mein te
Ek chhod de
Makha

Ho gayi re naraaz boli
Phone zyada katte hai
Makha mere bhaiyan gail
Peen te kyun naate hai

Ho gayi re naraaz boli
Phone zyada katte hai
Makha mere bhaiyan gail
Peen te kyun naate hai

3 cheez laage jaama jaan te bhi pyari manne
Hookah bhaichara aur chai darling

Boli daaru aur mere mein te
Ek chhod de
Makha bye darling
Boli daaru aur mere mein te
Ek chhod de
Makha bye darling
Boli daaru aur mere mein te
Ek chhod de
Makha bye darling

Daaru jisne banayi us bande ne salute
Jihne chakhne ki khoj kari sath mein fruit
Hariyane mein jagadari ki marya karun ki ghoont
Je Punjab jaaun kacchi daaru kare manne suit

Asli sharabi jaane daaru ki quality
Kaun si sweet aur kaun si ae salty
Na botlan mein kaam chale thok lyau baalti
Re saari raat chalni hai yaaran ki yeh party

Boli chhod dene peeni maaru
Rukke meri jaan
Makha mar jayenga thekedar
Bhukhe meri jaan

Sahi baat hai!

Boli chhod dene peeni maaru
Rukke meri jaan
Makha mar jayenga thekedar
Bhukhe meri jaan

Khud ki kamayi karun theke pe donate
Tere baapu ke te pise koni thaye darling

Boli daaru aur mere mein te
Ek chhod de
Makha bye darling
Boli daaru aur mere mein te
Ek chhod de
Makha bye darling
Boli daaru aur mere mein te
Ek chhod de
Makha bye darling

Bye Darling Lyrics in English PDF File - Download


More Haryanvi Songs That You Might Like

Post a Comment

0 Comments