स्टाफ़ Staff Lyrics in Hindi - Amit Saini Rohtakiya

Staff Song is the latest Haryanvi music track sung by Amit Saini Rohtakiya starring himself, Sultan Saini, Neeraj Saini, Tarun Saini, Guru and Sonu. Staff Lyrics स्टाफ़ are penned down by himself Amit Saini Rohtakiya while the music has been given by GR Music. Staff video song has been presented by Crown Records Haryanvi and Vikram puwar and directed by Jeetu G.

Staff Lyrics in Hindi Amit Saini Rohtakiya, Amit Saini Rohtakiya, Haryanvi Songs Lyrics, Haryanvi Song, Lyrics in Hindi
  • Song: Staff स्टाफ़
  • Singer: Amit Saini Rohtakiya
  • Music: GR Music
  • Lyrics: Amit Saini Rohtakiya

स्टाफ़ Staff Lyrics in Hindi

तू कॉलेज मह जावे तेरे बाप कि गैलया
महरी खीचा तानी रहवे सह स्टाफ़ कि गैलया

तू कॉलेज मह जावे तेरे बाप कि गैलया
महरी खीचा तानी रहवे सह स्टाफ़ कि गैलया

बदमाश भी तो मखा एसी बन्दे होवे सह
के होया आज महरे काले धंधे होवे सह
रह मुँह पह हंसी करे मुँह नि सम्भ पावेगे

मखा जी पिसे पैसे मह थोड़ा हाथ तंग है
महरी गोजा मह 2 नंबरी समान पावेगे
मखा जी पिसे पैसे मह थोड़ा हाथ तंग है
महरी गोजा मह 2 नंबरी समान पावेगे

बटूऐ का मैडम जी का खास शौक सह
महरी गोजा मह 2 नंबरी समान पावेगे

अमित सैनी रोहतकीया

रह तेरे शहर के 2 बड़े-बड़े कांड ओट गया
महरे हथियारा नह महरा टांड ओट गया
रह मने सुना तेरी 10 वीं मह मेरिट आई थी
13 साल का था रिमांड ओट गया

रह तेरे शहर के 2 बड़े-बड़े कांड ओट गया
महरे हथियारा नह महरा टांड ओट गया
रह मने सुना तेरी 10 वीं मह मेरिट आई थी
13 साल का था रिमांड ओट गया

मने रेस लां का जी थोड़ा घाट शौक सह
पाछे लाग जाया स्टाफ़ तो तूफ़ान पावेगे

मखा जी पिसे पैसे मह थोड़ा हाथ तंग है
महरी गोजा मह 2 नंबरी समान पावेगे
मखा जी पिसे पैसे मह थोड़ा हाथ तंग है
महरी गोजा मह 2 नंबरी समान पावेगे

बटूऐ का मैडम जी का खास शौक सह
महरी गोजा मह 2 नंबरी समान पावेगे

यो काला काला माल घाना प्यारा लागे रह
तेरा ढोला रंग रात नह यो रोशनी करे
तू नॉनवेज खावे हम भोले के भगत
यो सुलफा रह रात नह खसोट लिया रह

यो काला काला माल घाना प्यारा लागे रह
तेरा ढोला रंग रात नह यो रोशनी करे
तू नॉनवेज खावे रे हम भोले के भगत
महरे सुलफा रह रात नह खसोटीनी करे

सुल्तान सैनी मैं के मह नाम सा उतारा
मेरे एक फोन पाह रह भटकन आवेगे रह

मखा जी पिसे पैसे मह थोड़ा हाथ तंग है
महरी गोजा मह 2 नंबरी समान पावेगे
मखा जी पिसे पैसे मह थोड़ा हाथ तंग है
महरी गोजा मह 2 नंबरी समान पावेगे

बटूऐ का मैडम जी का खास शौक सह
महरी गोजा मह 2 नंबरी समान पावेगे

Staff Lyrics in English

Tu college mah jave tere baap ki gailya
Mahari khicha taani rahve sah staff ki gailya

Tu college mah jave tere baap ki gailya
Mahari khicha taani rahve sah staff ki gailya

Badmash bhi to makha asi bande hov sah
Ke hoya aaj mahre kale dhande hove sah
Rah mooh pah hansi kare mooh ni sambh pavege

Makha ji pise paise mah thoda hath tang hai
Mahari goja mah 2 numbri saman pavege
Makha ji pise paise mah thoda hath tang hai
Mahari goja mah 2 numbri saman pavege

Batuye ka madam ji ka khas shok sah
Mahari goja mah 2 numbri saman pavege

Amit Saini Rohtakiya

Rah tere sahar ke 2 bade-bade kand ot gaya
Mahare hathiyara nah mahara tand ot gaya
Rah mane suna teri 10 vi mah marit aai thi
13 saal ka tha rimand ot gaya

Tere sahar ke 2 bade-bade kand ot gaya
Mahare hathiyara nah mahara tand ot gaya
Rah mane suna teri 10 vi mah marit aai thi
13 saal ka tha rimand ot gaya

Mane resh lan ka ji thoda ghat shok sah
Pachhe laag jaya staff to tufaan pavege

Makha ji pise paise mah thoda hath tang hai
Mahari goja mah 2 numbri saman pavege
Makha ji pise paise mah thoda hath tang hai
Mahari goja mah 2 numbri saman pavege

Batuye ka madam ji ka khas shok sah
Mahari goja mah 2 numbri

Yo kala kala maal ghana payara laage rah
Tera dhola rang raat nah yo roshani kare
Tu nonvej khave ham bhole ke bhagat
Yo sulfa rah raat nah khasot liya rah

Yo kala kala maal ghana payara laage rah
Tera dhola rang raat nah yo roshani kare
Tu nonvej khave re ham bhole ke bhagat
Mahare sulfa rah raat nah khasotni kare

Sultaan saini main ke mah naam sa utara
Mere akk phone pah rah bhatkan aavege rah

Makha ji pise paise mah thoda hath tang hai
Mahari goja mah 2 numbri saman pavege
Makha ji pise paise mah thoda hath tang hai
Mahari goja mah 2 numbri saman pavege

Batuye ka madam ji ka khas shok sah
Mahari goja mah 2 numbri saman pavege


More Haryanvi Songs That You Moght Like

Post a Comment

0 Comments